We matter! Because?

We matter!

Ons onderscheidend vermogen?

Dat is helder, dat is doordacht. We matter, want we kennen de markt. Bovenal zijn we betrokken en gedreven. Maar daarbij zijn we een perfect ingewerkt en ingebed bureau in de accountancy en financiële branche. De consultants van We Matter beschikken allen over meerjarige ervaring binnen beide branches. Everything they do matters. Alle medewerkers zijn bekend met het zoeken en vinden van personeel binnen de accountancy, finance en fiscaliteiten in geheel Nederland. We matter, because we are different!

We matter! No matter what!

Onze consultants stellen zich graag aan je voor:

Drs Loek Hendriks
Met ruim 22 jaar ervaring als consultant en als HR manager binnen de accountants- en belastingadvieswereld, altijd op zoek naar de mens achter de professional en de cultuur binnen een kantoor. Daarin de juiste match vinden is de sleutel voor een succesvolle carrière.

Mariëtte Artz
Jarenlange ervaring als HR Consultant binnen de zakelijke/ financiële dienstverlening. De laatste 8 jaar heb ik gewerkt bij een middelgroot accountants- en advieskantoor. Ik woon in Midden Brabant, mijn werkgebied is Noord-Brabant, Zeeland en Limburg. Anderen noemen mij integer, ondernemend, verantwoordelijk, sensitief, energiek en betrokken en daar ben ik het mee eens :-). Deze eigenschappen zet ik dan ook heel graag in om de juiste match te maken tussen mijn klant en mijn kandidaat!

Freke Boersma
Met 17 jaar ervaring als HR-adviseur binnen een middelgroot accountantskantoor heb ik voldoende bagage om goed te kunnen inschatten wanneer er sprake is van de juiste match binnen deze branche. Ik ben altijd benieuwd naar het verhaal achter een CV, vanuit daar ga ik graag op zoek. Empatisch, oprecht, positief en resultaatgericht zijn vaardigheden van mijzelf die ik daarbij goed kan inzetten.
Mijn werkgebied is de regio Noord: ik ben opgegroeid en heb gestudeerd in de Randstad, maar heb mijn roots volledig in Friesland liggen en woon al groot deel van mijn leven aan de IJssel in Overijssel, ik spreek "de taal" zowel letterlijk als figuurlijk van deze regio.

Paul Gerritsen
Aangestoken door het enthousiasme van Sylvia heb ik de keuze gemaakt om voor We Matter te gaan werken. Ruim twintig jaar heb ik gewerkt op HRM afdelingen van verschillende organisaties, waarvan de laatste 10 jaar bij een middelgroot accountants kantoor. In deze periode heb ik dagelijks gemerkt hoe belangrijk een goede match is tussen werknemer en werkgever. Doe jij wat je echt leuk vindt? Ik help je graag om antwoord op deze vraag te vinden en je te begeleiden naar een passende werkplek! Ik ben werkzaam in Midden en Oost Nederland.

Sylvia Dijkstra AA
Als AA accountant weet ik wat er in de branche speelt en welke ontwikkelingen en veranderingen hiermee gepaard gaan. Ik versta mijn vak, heb met mijn collega's de beste contacten in de markt, houd procedures zuiver en kan goed inschatten of een match realistisch is. Mijn enthousiasme werkt aanstekelijk.

Vacatures
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig
We Matter gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.