We matter! Because?

We matter!

Do you matter too?

Dat is onmiskenbaar, dat is zonneklaar. We matter, want we weten zeker dat ook jij er toe doet. De vraag stellen is hem dus volmondig beantwoorden. Jazeker, you do matter! Want alvorens wij onze zoektocht gaan beginnen, willen wij eerst exact weten wie jij bent. Wij doen dus ook geen zaken met personen die niet bij ons aan tafel hebben gezeten. Waarom? We geloven in persoonlijke benadering. Zodat jij je in de toekomstige werkomgeving het best en het meest optimaal thuis voelt. En mede door onze intensieve gesprekken en bijkomende adviezen zal je jouw capaciteiten het best kunnen inzetten. Daarom vinden wij het een verplichting om veel over jou te weten te komen.

We onderwerpen onze kandidaten steevast aan een zeer persoonlijk, maar aan de andere eveneens zeer eenvoudig vraaggesprek. Hierin staan drie simpele pijlers boven water waarop we voortborduren. Wie ben je? Wat wil je? Wat kun je? Zodat jouw ambitie uiteindelijk volledig aan ons duidelijk wordt.

Daarbij is het voor kandidaten natuurlijk van groot belang om de cultuur van de organisatie te kennen. Wij laten onze kandidaten uitgebreid kennis maken met de sfeer en ook de mentaliteit op de werkvloer. We zaaien eerst en zullen vervolgens willen oogsten. Dat alles om uiteindelijk die mooie, nieuwe en bovenal volmaakte match te maken. Opdat ook jij er weer toe zult doen in de accountancy of financiële wereld. We matter, because you matter!

We matter! No matter what!

Contact gegevens

De Lindehove 1
8161 EA

Postbus 260
8160 AG Epe

E info@wematter.nl

Epe

We Matter, because we help and achieve!
We Matter gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close