We matter! Because?

We matter! Because?

We matter!

Onze meerwaarde?

Die is zuiver, die is doordacht. Wij focussen ons namelijk zeer bewust enkel en alleen op de accountancy en financiële branche. We matter, want juist daar beschikken we over een uitgebreid netwerk en dus een omvangrijk kandidatenbestand. We werken daarnaast samen met diverse gespecialiseerde vacaturesites en met c.v.-databases. Die combinatie zorgt voor een zeer uitgebreid raamwerk. Op deze manier kan iemand via ons altijd aan een betere en leukere baan in deze wereld komen. We doen dat uiteraard graag met jullie. We matter, because we match!

Andere doelen binnen ons bereik?

Die zijn vernuftig, die zijn weloverwogen. We matter, want we staan al jaren met beide benen in de accountancy en financiële wereld. Dat maakt ons voor opdrachtgevers weldegelijk van toegevoegde waarde. Door de ervaring en inzicht in organisaties in de accountancy en financiële wereld zijn wij namelijk volop bekend met zowel algemene als ook met de meer specialistische functies.

Wij zoeken personeel voor bestaande functies. Maar we speuren ook naar werknemers die zich in een nieuw ontwikkelde functie moeten gaan waarmaken. Verder behoren executive search, trainingen, assessments en coachingstrajecten tot onze werkzaamheden. Dat alles maakt ons scherp, alert, buigzaam, maar bovenal behulpzaam.

We matter! No matter what!

Contact gegevens

De Lindehove 1
8161 EA

Postbus 260
8160 AG Epe

E info@wematter.nl

Epe

We Matter, because we help and achieve!
We Matter gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close