We matter! Because?

Over ons

Ons onderscheidend vermogen?

Dat is helder, dat is doordacht. We matter, want we kennen de markt. Bovenal zijn we betrokken en gedreven. Maar daarbij zijn we een perfect ingewerkt en ingebed bureau in de accountancy en financiële branche. De consultants van We Matter beschikken allen over meerjarige ervaring binnen beide branches. Everything they do matters. Alle medewerkers zijn bekend met het zoeken en vinden van personeel binnen de accountancy, finance en fiscaliteiten in geheel Nederland. We matter, because we are different!

We matter! No matter what!

Onze consultants stellen zich graag aan je voor:

Drs Loek Hendriks
Met ruim 22 jaar ervaring als consultant en als HR manager binnen de accountants- en belastingadvieswereld, altijd op zoek naar de mens achter de professional en de cultuur binnen een kantoor. Daarin de juiste match vinden is de sleutel voor een succesvolle carrière.

Mariëtte Artz
Jarenlange ervaring als HR Consultant binnen de zakelijke/ financiële dienstverlening. De laatste 8 jaar heb ik gewerkt bij een middelgroot accountants- en advieskantoor. Samen met mijn collega Audrey werk ik voor de regio Zuid-Nederland, waarbij ik mij richt op Midden- en West-Brabant, Zeeland en Zuid-Holland. Anderen noemen mij integer, ondernemend, verantwoordelijk, sensitief, energiek en betrokken en daar ben ik het mee eens :-). Deze eigenschappen zet ik dan ook heel graag in om de juiste match te maken tussen mijn klant en mijn kandidaat!

Robin van den Ent
Ik ben altijd al ontzettend nieuwsgierig geweest naar de mens en wat er achter iemand zit. Wat zijn de drijfveren van een persoon? Waar wordt iemand blij van? Elke dag mag ik werken met dit soort vraagstukken en daar word ik heel erg gelukkig van. Door mijn ervaring in de horeca en mijn opleiding HRM te combineren kan ik de juiste match maken tussen een kandidaat en de opdrachtgever. Naast deze ervaring werk ik elke dag met mijn collega’s die compleet zijn verbonden met het vak. Zij leren mij elke dag weer wat meer, waardoor ik een nóg betere match kan maken. Mensen om mij heen omschrijven mij als een sociaal dier, nieuwsgierig, betrouwbaar, analyserend en gemotiveerd. Deze eigenschappen neem ik dan ook graag mee naar mijn werk.

Joyce van de Kerkhof-Weijers
Ik heb ruim 20 jaar ervaring in de werving en selectie, waarvan 8 jaar in de accountancy. Ik heb geleerd dat een match niet alleen op papier gemaakt kan worden, maar dat het belangrijk is om naar het verhaal van zowel de werkgever als de werknemer te luisteren. Vanuit We Matter wordt de match gemaakt vanuit de kandidaat en dat is waarom We Matter zo goed bij mij past. Samen met mijn collega's, die dezelfde passie delen, de juiste opdrachtgever vinden bij die ene kandidaat, dàt is wat mij energie geeft en wat het werk zo leuk maakt. Ik ben werkzaam voor de regio Limburg en Oost-Brabant.

Paul Gerritsen
Aangestoken door het enthousiasme van Sylvia heb ik de keuze gemaakt om voor We Matter te gaan werken. Ruim twintig jaar heb ik gewerkt op HRM afdelingen van verschillende organisaties, waarvan de laatste 10 jaar bij een middelgroot accountants kantoor. In deze periode heb ik dagelijks gemerkt hoe belangrijk een goede match is tussen werknemer en werkgever. Doe jij wat je echt leuk vindt? Ik help je graag om antwoord op deze vraag te vinden en je te begeleiden naar een passende werkplek! Ik ben werkzaam in Midden en Oost Nederland.

Sylvia Dijkstra
Door mijn jarenlange ervaring als accountant weet ik wat er in de branche speelt en welke ontwikkelingen en veranderingen hiermee gepaard gaan. Ik versta mijn vak, heb met mijn collega's de beste contacten in de markt, houd procedures zuiver en kan goed inschatten of een match realistisch is. Mijn enthousiasme werkt aanstekelijk.

Contact gegevens

Brinklaan 5 (zij-ingang de Haan makelaars)
8161 CW Epe

Postbus 260
8160 AG Epe

E info@wematter.nl
T 0578 612 628

Epe

Kaatsheuvel

We Matter, because we help and achieve!
We Matter gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close