We matter! Because?

Over ons

Ons onderscheidend vermogen?

Dat is helder, dat is doordacht. We matter, want we kennen de markt. Bovenal zijn we betrokken en gedreven. Maar daarbij zijn we een perfect ingewerkt en ingebed bureau in de accountancy en financiële branche. De consultants van We Matter beschikken allen over meerjarige ervaring binnen beide branches. Everything they do matters. Alle medewerkers zijn bekend met het zoeken en vinden van personeel binnen de accountancy, finance en fiscaliteiten in geheel Nederland. We matter, because we are different!

We matter! No matter what!

Onze consultants stellen zich graag aan je voor:

Drs Loek Hendriks
Met ruim 22 jaar ervaring als consultant en als HR manager binnen de accountants- en belastingadvieswereld, altijd op zoek naar de mens achter de professional en de cultuur binnen een kantoor. Daarin de juiste match vinden is de sleutel voor een succesvolle carrière.

Mariëtte Artz
Jarenlange ervaring als HR Consultant binnen de zakelijke/ financiële dienstverlening. De laatste 8 jaar heb ik gewerkt bij een middelgroot accountants- en advieskantoor. Samen met mijn collega Audrey werk ik voor de regio Zuid-Nederland, waarbij ik mij richt op Midden- en West-Brabant, Zeeland en Zuid-Holland. Anderen noemen mij integer, ondernemend, verantwoordelijk, sensitief, energiek en betrokken en daar ben ik het mee eens :-). Deze eigenschappen zet ik dan ook heel graag in om de juiste match te maken tussen mijn klant en mijn kandidaat!

Paul Gerritsen
Aangestoken door het enthousiasme van Sylvia heb ik de keuze gemaakt om voor We Matter te gaan werken. Ruim twintig jaar heb ik gewerkt op HRM afdelingen van verschillende organisaties, waarvan de laatste 10 jaar bij een middelgroot accountants kantoor. In deze periode heb ik dagelijks gemerkt hoe belangrijk een goede match is tussen werknemer en werkgever. Doe jij wat je echt leuk vindt? Ik help je graag om antwoord op deze vraag te vinden en je te begeleiden naar een passende werkplek! Ik ben werkzaam in Midden en Oost Nederland.

Audrey Mesuere
Voordat ik bij We Matter kwam werken, ben ik werkzaam geweest in diverse HR functies binnen de financieel zakelijke dienstverlening. De laatste jaren heb ik bij twee verschillende accountantskantoren gewerkt. Ik ben een echt "mensen-mens" en dit is ook de basis voor mijn werk. Ik vind het een uitdaging om mensen in hun kracht te zetten en mee te helpen bij het vinden van een functie/werkplek die echt bij iemand past. Ik leef volgens het motto: liever spijt van de dingen die ik wel heb gedaan, dan van de dingen die ik niet heb gedaan! Dit verklapt ook meteen enkele van mijn karaktereigenschappen: ondernemend, enthousiast, praktisch ingesteld en positief! Daarnaast vinden mensen mij ook sociaal, attent en een open boek! :)
Samen met collega Mariëtte werk ik voor de regio Zuid Nederland, waarbij ik me richt op Midden- en Oost-Brabant en Limburg.

Sylvia Dijkstra
Door mijn jarenlange ervaring als accountant weet ik wat er in de branche speelt en welke ontwikkelingen en veranderingen hiermee gepaard gaan. Ik versta mijn vak, heb met mijn collega's de beste contacten in de markt, houd procedures zuiver en kan goed inschatten of een match realistisch is. Mijn enthousiasme werkt aanstekelijk.

Contact gegevens

Brinklaan 5 (zij-ingang de Haan makelaars)
8161 CW Epe

Postbus 260
8160 AG Epe

E info@wematter.nl
T 0578 612 628

Epe

Kaatsheuvel

We Matter, because we help and achieve!
We Matter gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close