We matter! Because?

Over ons

Ons onderscheidend vermogen?

Dat is helder, dat is doordacht. We matter, want we kennen de markt. Bovenal zijn we betrokken en gedreven. Maar daarbij zijn we een perfect ingewerkt en ingebed bureau in de accountancy en financiële branche. De consultants van We Matter beschikken allen over meerjarige ervaring binnen beide branches. Everything they do matters. Alle medewerkers zijn bekend met het zoeken en vinden van personeel binnen de accountancy, finance en fiscaliteiten in geheel Nederland. We matter, because we are different!

We matter! No matter what!

Onze collega's stellen zich graag aan je voor:

Loek Hendriks
Met ruim 22 jaar ervaring als consultant en als HR manager binnen de accountants- en belastingadvieswereld, altijd op zoek naar de mens achter de professional en de cultuur binnen een kantoor. Daarin de juiste match vinden is de sleutel voor een succesvolle carrière.

Petra Leerkes
Een brede opleiding én een passie voor financiën. Dat gecombineerd met mijn ervaring in uiteenlopende branches, maakt dat ik goed kan inschatten wat een opdrachtgever zoekt. Voeg daar nog mijn interesse in de mens achter het cv aan toe, dat zorgt voor de mooiste matches tussen kandidaten en opdrachtgevers!

Marlou Peters
Dankzij de studie HRM, mijn stageperiode en recente werkervaring ben ik erachter gekomen dat recruitment echt mijn passie is! Met mijn gedrevenheid en enthousiasme wil ik er graag voor zorgen dat jij jouw werkplezier kan verhogen. Tijdens een fijn gesprek komen wij er samen achter welke werkplek écht bij jou past.

Jochem Huisman
Na mijn opleiding Bedrijfskunde kreeg ik de kans om bij veel verschillende organisaties aan de slag te gaan. Ik krijg energie als ik jou mag helpen in jouw carrière. Samen komen wij achter jouw volgende stap! Mijn sociale, creatieve en communicatieve vaardigheden komen hierbij goed van pas.

Paul Gerritsen
Aangestoken door het enthousiasme van Sylvia heb ik de keuze gemaakt om voor We Matter te gaan werken. Ruim twintig jaar heb ik gewerkt op HRM afdelingen van verschillende organisaties, waarvan de laatste 10 jaar bij een middelgroot accountants kantoor. In deze periode heb ik dagelijks gemerkt hoe belangrijk een goede match is tussen werknemer en werkgever. Doe jij wat je echt leuk vindt? Ik help je graag om antwoord op deze vraag te vinden en je te begeleiden naar een passende werkplek! Ik ben werkzaam in Midden en Oost Nederland.

Quinty Blok
Teksten schrijven, relevante informatie verspreiden, vormgeven, creatief bezig zijn en noem maar op. Die afwisseling, daar krijg ik energie van! Ik ben een enthousiaste teamplayer en ik deel graag nieuwe ideeën met mijn collega's. Je ziet de content die ik bedenk en creëer vooral voorbij komen op social media of op onze website. Ik vind het belangrijk dat er een goede sfeer heerst binnen het team en dat ik de mogelijkheid krijg om veel nieuwe dingen te leren. 

Sylvia Dijkstra
Door mijn jarenlange ervaring als accountant weet ik wat er in de branche speelt en welke ontwikkelingen en veranderingen hiermee gepaard gaan. Ik versta mijn vak, heb met mijn collega's de beste contacten in de markt, houd procedures zuiver en kan goed inschatten of een match realistisch is. Mijn enthousiasme hierbij werkt aanstekelijk.

Contact gegevens

De Lindehove 1
8161 EA

Postbus 260
8160 AG Epe

E info@wematter.nl

Epe

We Matter, because we help and achieve!
We Matter gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close