We matter! Because?

Over ons

Ons onderscheidend vermogen?

Dat is helder, dat is doordacht. We matter, want we kennen de markt. Bovenal zijn we betrokken en gedreven. Maar daarbij zijn we een perfect ingewerkt en ingebed bureau in de accountancy en financiële branche. De consultants van We Matter beschikken allen over meerjarige ervaring binnen beide branches. Everything they do matters. Alle medewerkers zijn bekend met het zoeken en vinden van personeel binnen de accountancy, finance en fiscaliteiten in geheel Nederland. We matter, because we are different!

We matter! No matter what!

Onze consultants stellen zich graag aan je voor:

Drs Loek Hendriks
Met ruim 22 jaar ervaring als consultant en als HR manager binnen de accountants- en belastingadvieswereld, altijd op zoek naar de mens achter de professional en de cultuur binnen een kantoor. Daarin de juiste match vinden is de sleutel voor een succesvolle carrière.

Lotte van Essen
Als "benjamin" van dit stel ben ik overal inzetbaar! Ik zoek talent in mijn rol als Talent-sourcher maar in de back-office heb ik mijn plekje ook al gevonden en weten alle collega's mij te vinden.

Marianne BoldersSaskia Seijsener
Na bijna 10 jaar recruitment, waarvan 5 jaar in de accountancy, krijg ik elke dag nog energie van mijn werk! Ik vind het prachtig om zowel opdrachtgevers als kandidaten blij te mogen maken met een mooie match. Met mijn persoonlijke, eigenwijze noot, opgewekte humeur en kennis van de markt, doe ik de dingen graag nét even anders.

Paul Gerritsen
Aangestoken door het enthousiasme van Sylvia heb ik de keuze gemaakt om voor We Matter te gaan werken. Ruim twintig jaar heb ik gewerkt op HRM afdelingen van verschillende organisaties, waarvan de laatste 10 jaar bij een middelgroot accountants kantoor. In deze periode heb ik dagelijks gemerkt hoe belangrijk een goede match is tussen werknemer en werkgever. Doe jij wat je echt leuk vindt? Ik help je graag om antwoord op deze vraag te vinden en je te begeleiden naar een passende werkplek! Ik ben werkzaam in Midden en Oost Nederland.

Sylvia Dijkstra
Door mijn jarenlange ervaring als accountant weet ik wat er in de branche speelt en welke ontwikkelingen en veranderingen hiermee gepaard gaan. Ik versta mijn vak, heb met mijn collega's de beste contacten in de markt, houd procedures zuiver en kan goed inschatten of een match realistisch is. Mijn enthousiasme hierbij werkt aanstekelijk.

Contact gegevens

Brinklaan 5 (zij-ingang de Haan makelaars)
8161 CW Epe

Postbus 260
8160 AG Epe

E info@wematter.nl
T 0578 612 628

Epe

We Matter, because we help and achieve!
We Matter gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close