We matter! Because?

Privacy Statement

In dit statement geeft We Matter antwoord op de belangrijkste vragen over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

We Matter B.V. is hèt werving- en selectiekantoor voor de accountancy, gevestigd aan de Brinklaan 5 te Epe. Het kantoor wordt vertegenwoordigd door Sylvia Dijkstra. Zij is tevens contactpersoon voor vragen omtrent dit onderwerp. Je kan haar hiervoor bereiken door een email te sturen naar info@wematter.nl.

Wat doet We Matter?

Onze service wordt gekenmerkt door het plaatsen van de juiste persoon op de juiste plek. Iemand moet van toegevoegde waarde zijn binnen zijn nieuwe functie. Anders plaatsen we liever geen kandidaat. Om dit uit te kunnen voeren, kan We Matter niet zonder persoonsgegevens.

Wat zijn persoonsgegevens en waarom gebruikt We Matter die?

Persoonsgegevens zijn alle gegevens die herleid kunnen worden tot een specifiek, natuurlijk persoon. Deze gegevens slaan we op om kandidaten aan vacatures te koppelen. Zo ontstaat een databank van persoonsgegevens waardoor We Matter zowel haar kandidaten als opdrachtgevers zo goed mogelijk kan bedienen.

Waaruit bestaan deze gegevens?

Deze persoonsgegevens bestaan uitsluitend uit gegevens die op een curriculum vitae staan. Denk hierbij aan (afgeronde) opleidingen, werkervaring, NAW-gegevens, telefoonnummer(s) en een emailadres.

Met wie worden mijn gegevens gedeeld?

Deze gegevens worden uitsluitend gedeeld met opdrachtgevers. Deze opdrachtgevers zitten alleen in Nederland. De kandidaten zullen altijd te horen krijgen bij welke organisatie zij voorgesteld worden en weten dus precies waar hun persoonsgegevens terecht komen.

Hoe lang worden mijn gegevens bewaard?

Er bestaat momenteel geen wettelijke eis over de bewaartermijn van je persoonsgegevens. De richtlijn is dat de bewaartermijn niet langer is dan noodzakelijk voor de verwerkelijking van de doeleinden waarvoor We Matter persoonsgegevens inzet. We Matter zal daarom persoonsgegevens niet langer bewaren dan noodzakelijk.

Kan ik mijn gegevens inzien?

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien. Dit geldt alleen voor inzage in jouw eigen gegevens. Daarnaast behoudt We Matter altijd het recht om verzoeken te weigeren indien deze voor verkeerde doeleinden worden gebruikt.

Wat als ik mijn gegevens wil (laten) verwijderen?

Mogelijk heeft We Matter jouw persoonsgegevens in haar database heeft staan, maar wil jij deze graag laten verwijderen. Je behoudt altijd het recht om dit verzoek in te dienen. We Matter zal dit verzoek inwilligen en jouw gegevens zo snel mogelijk verwijderen. Je kunt dit verzoek sturen naar info@wematter.nl.

Hoe worden mijn gegevens beveiligd?

Om deze persoonsgegevens op te slaan, maakt We Matter gebruik van de software van OTYS Recruiting Technology. De persoonsgegevens worden door hen beveiligd. OTYS maakt gebruik van Hosting Services Security and Delivery Policies version 1.1. Indien je hier graag meer over wil weten, kun je contact opnemen met OTYS over de specifieke beveiligingstools van dit pakket.
We Matter, because we help and achieve!
We matter! Because?

We Matter!

Onze visie op werving en selectie in de accountancy en finance?

Die is waterklaar, die is evident. We matter, want we rusten niet totdat de perfecte match tussen kandidaat en opdrachtgever gevonden is. Wij praten enerzijds graag met kandidaten om te horen wat hun drijfveren zijn en wat ze willen bereiken. Wij praten anderzijds graag met werkgevers om samen met hen tot het juiste functieprofiel van hun meest volmaakte aanstaande nieuwe werknemer te komen.
Je bent als kandidaat én als opdrachtgever altijd van harte welkom voor een gesprek. Face to face. Uitgebreid en helder. Kom eens vrijblijvend met ons praten. Ongeacht of je nu wel of niet ‘in de markt’ bent voor een nieuwe functie. Ongeacht of je wel of niet personeel zoekt.
 
Niet alle accountancykantoren hebben een HR-afdeling, daarom bieden wij ook HR-advies. We Matter ondersteunt hier graag bij. Onze consultants hebben jarenlang ervaring als HR-adviseur.

We matter! No matter what!

  1. Inlog kandidaten
  2. Info opdrachtgevers
We Matter gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close